Culinair Barbecueën

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst in de periode van 17 mei tot 30 mei 2013, maak je kans op het boek 'Culinair barbecueën' van Steven Raichlen! We verloten in deze periode 2 exemplaren! 

Met Culinair barbecueën laat Raichlen wederom zien dat je creatiever kunt barbecueën dan alleen met een spiesje of een hamburger. Vlees, vis, groente en zelfs toetjes behoren tot de vele mogelijkheden die Raichlen laat zien. Hij presenteert foto voor foto en stap voor stap de geheimen van het barbecueën en grillen van vlees, vis, groenten en desserts.

Raichlen presenteert zijn favoriete recepten, technieken en tips. Voorgerechten, vlees, vis, desserts, maar ook ‘gewoon’ burgers en broodjes; Raichlen neemt je mee in de wondere wereld van de barbecue en laat zien dat alles mogelijk is!

Culinair barbecueën bevat: Meer dan 1000 fullcolour foto’s, meer dan 100 technieken, meer dan 150 recepten en talloze handige tips en trucs voor zowel de gevorderde als de beginnende barbecueër.

ISBN 9789061129370 | 17,95 euro | Karakter Uitgevers 

 

Recept - Rundersatés
Recept - Kebabs van lamsgehakt